IkPas 2019

Laat alcohol wat vaker links liggen in 2019

Een van de meest voorkomende goede voornemens is om in de maand januari geen alcohol te drinken. Een erg goed streven, vooral als alcohol drinken een gewoonte voor u is geworden.  U kunt er ook nog een maand aan vastplakken. Of als het u nog niet gelukt is, de alcoholvrije periode alsnog inlassen. 

De voordelen van even geen alcohol meer

Door een maand geen alcohol te drinken, zal u direct veel positieve gezondheidsverschillen ervaren. Zo zult u onder andere merken dat u gewicht kunt verliezen, fitter kan worden, een betere conditie kunt krijgen en beter kunt slapen. In de Thuisarts-film Minder Drank  worden alle voordelen van het minderen of stoppen met alcohol drinken voor u op een rij gezet.

IkPas in 2019

Hoewel de voordelen erg aantrekkelijk zijn, is het niet voor iedereen even makkelijk om alcohol (tijdelijk) links te laten liggen. Daarom is de actie IkPas in leven geroepen door Stichting Positieve Levensstijl. Deze actie maakt het stoppen van alcohol makkelijker door het geven van tips en steun via sociale media. Daarnaast melden zich landelijk duizenden mensen zich aan voor de actie waardoor u zich zeker niet alleen hoeft te voelen en uw ervaringen kunt delen.

Meld u aan

De eerste actie van IkPas startte op 1 januari 2019. Bent u toen niet begonnen? Geen probleem, u kunt zich nog aanmelden voor de volgende actie die start op 1 maart. Aanmelden daarvoor kan vanaf 1 februari.

Call Now Button