Spreekuuroverzicht

Mondkapje

Bij ons in de praktijk is het mondkapje alleen nog maar verplicht bij luchtwegklachten.

Afsprakenspreekuur huisartsen

De heer Van der Salm: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Mevrouw van Hinsbergen: maandag, donderdag en vrijdag

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken. Doe dit bij voorkeur in de ochtend, omdat de assistenten in de middag vaak andere werkzaamheden hebben. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst om de tijdsduur van het consult in te schatten. Zij is daartoe opgeleid en doet dat voor de organisatie van het spreekuur.

Indien u klachten heeft die dezelfde dag gezien moet worden, verzoeken wij u om tussen 08:00 uur en 08:45 uur te bellen.

Bloedafname door de assistente

Van maandag tot en met vrijdag kunt u op afspraak 08:00 uur tot 10:00 uur bloed laten afnemen door de assistentes. Bij afwezigheid van onze assistentes kunt u terecht bij de prikpost van Gezondheidscentrum Oranje Nassau.

Let op: dit is alleen mogelijk nadat u telefonisch contact met ons heeft opgenomen en een afspraak heeft gemaakt.

Kosten laboratorium

Wij nemen alleen bloed af, het verdere onderzoek gaat via een van de laboratoriums waar wij mee samenwerken. Voor de tarieven of vragen met betrekking tot het eigen risico, verwijzen wij u graag door naar de websites van de laboratoriums: Atal Medial, Streeklab en Eurofins. Wanneer uw urine op kweek gestuurd wordt naar het laboratorium, heeft dat invloed op uw eigen risico.

Spreekuur doktersassistente

De doktersassistente heeft haar eigen spreekuur. U kunt bij haar terecht voor controles, wondverzorging, zwachtelen, oren uitspuiten, uitstrijkjes, injecties, urine-onderzoek, wratten verwijderen en verwijderen van hechtingen. Hiervoor kunt u een afspraak te maken.

Let op: de kosten voor urinekweken worden via het Streeklab in mindering gebracht op het eigen risico.

U kunt ook een afspraak maken met de doktersassistente voor het stoppen met roken.

Spreekuur praktijkondersteuner

De praktijkondersteuner is opgeleid om huisartsen te ondersteunen in de zorg voor chronisch zieke mensen en kwetsbare ouderen. De praktijkondersteuner houdt spreekuur o.a. voor mensen met diabetes mellitus, astma/COPD, stoppen met roken en longfunctie-onderzoek. De praktijkondersteuner heeft een eigen spreekuur. Er zijn twee praktijkondersteuners:

Marilijn Heemskerk: dinsdag, woensdag, donderdag
Marjolein: maandag, donderdag

Spreekuur praktijkondersteuner GGZ

De praktijkondersteuner GGZ is opgeleid om de huisarts te ondersteunen bij de behandeling van mensen met stemmingsklachten, een burn-out en beginnende geheugenklachten/dementie. De praktijkondersteuners GGZ hebben een eigen spreekuur op maandag en woensdag. Afspraken voor dit spreekuur worden eerst besproken met de huisarts.

Jiska Maas: dinsdag en vrijdag
Pieter Timmerman: woensdag en vrijdag

Telefonisch spreekuur

U kunt via de assistente een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Het terugbellen zal dan plaatsvinden tussen  10:30 en 13:30 uur.

Huisbezoek

Huisbezoeken voor dezelfde dag moeten worden aangevraagd voor 10:00 uur.

Afmelden van een afspraak

Indien u zich wilt afmelden voor een afspraak kunt u dit telefonisch doorgeven aan de assistente. Afspraken dienen tenminste 24 uur voortijds worden afgemeld.

Wanneer u zich niet minimaal 24 uur voor de afspraak u afmeldt, mag de praktijk daarvoor een niet verschenen tarief in rekening brengen. Deze kosten zijn niet in rekening te brengen bij de zorgverzekeraar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button