Huisartsenpraktijk Poelpolder - Huisarts in Lisse

Openingstijden : Maandag tot Vrijdag - 8:00 - 17:00
  Contact : 0252-410 884

Spreekuuroverzicht


Inloopspreekuur

Op dinsdag- en vrijdagochtend is er een inloopspreekuur van 07:45 – 08:30 uur. Het inloopspreekuur is met name bedoeld om kleine klachten te bespreken. Bij binnenkomst graag melden aan de assistente dat u voor het inloopspreekuur komt.

Afsprakenspreekuur huisartsen

De heer Van der Salm:  maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
Mevrouw Van Hinsbergen: dinsdagochtend, donderdag, vrijdag

Vrijdagmiddag is de praktijk om 14:30 uur gesloten. Er wordt dan waargenomen door één van de andere praktijken in Lisse tot 17:00 uur.

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken. Doe dit bij voorkeur in de ochtend, omdat de assistenten in de middag vaak andere werkzaamheden hebben. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst om de tijdsduur van het consult in te schatten. Zij is daartoe opgeleid en doet dat voor de organisatie van het spreekuur.

Indien u klachten heeft die dezelfde dag gezien moet worden, verzoeken wij u om tussen 08:00 uur en 08:45 uur te bellen.

U kunt ook via deze link online een afspraak maken.

Avondspreekuur, op afspraak

Wekelijks is er een avondspreekuur van 18:00 tot 21:00 uur. Dit avondspreekuur is op woensdagavond. Dit spreekuur wordt door de huisartsen wisselend wekelijks gedaan.

woensdagavond 18:00 – 21:00 uur, Van der Salm/Van Hinsbergen.

Bloedafname door de assistente

Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u tot 10:00 uur bloed laten afnemen door de assistente. Dit gebeurt door Nella. Bij afwezigheid van Nella kunt u terecht bij de prikpost van Gezondheidscentrum Oranje Nassau.

Spreekuur doktersassistente

De doktersassistente heeft haar eigen spreekuur. U kunt bij haar terecht voor controles, wondverzorging, zwachtelen, oren uitspuiten, uitstrijkjes, vaccinaties, urine-onderzoek, wratten verwijderen en verwijderen van hechtingen. Hiervoor kunt u een afspraak te maken.

Spreekuur praktijkondersteuner

De praktijkondersteuner is opgeleid om huisartsen te ondersteunen in de zorg voor chronisch zieke mensen en kwetsbare ouderen. De praktijkondersteuner houdt spreekuur o.a. voor mensen met diabetes mellitus, astma/COPD en longfunctie-onderzoek. De praktijkondersteuner heeft een eigen spreekuur op maandag, dinsdag en woensdag. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Spreekuur praktijkondersteuner GGZ

De praktijkondersteuner GGZ is opgeleid om de huisarts te ondersteunen bij de behandeling van mensen met stemmingsklachten, een burn-out en beginnende geheugenklachten/dementie. De praktijkondersteuner GGZ heeft een eigen spreekuur op maandag en donderdagochtend. Afspraken voor dit spreekuur worden eerst besproken met de huisarts.

Telefonisch spreekuur

U kunt via de assistente een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Het terugbellen zal dan plaatsvinden tussen  10:30 en 13:30 uur.

Huisbezoek

Huisbezoeken voor dezelfde dag moeten worden aangevraagd voor 10:00 uur.

Afmelden van een afspraak

Indien u zich wilt afmelden voor een afspraak kunt u dit telefonisch doorgeven aan de assistente. Afspraken dienen tenminste 24 uur voortijds worden afgemeld.

Niet op spreekuur komen

Wanneer een patiënt regelmatig niet komt op een afspraak mag de praktijk daarvoor een niet verschijnen tarief in rekening brengen. Deze kosten zijn niet in rekening te brengen bij de zorgverzekeraar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.