Spreekuuroverzicht

Bekijk hier onze aangepaste richtlijnen i.v.m. het coronavirus.


Inloopspreekuur

Momenteel kan het inloopspreekuur, in verband met het coronavirus, niet doorgaan.

Mondkapje

Bij ons in de praktijk is het mondkapje alleen nog maar verplicht wanneer de afstand van 1.5 meter niet gewaarborgd kan worden.

Afsprakenspreekuur huisartsen

De heer Van der Salm: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Mevrouw van Hinsbergen: maandag, donderdag en vrijdag
Mevrouw van Duin: dinsdag, woensdag en vrijdag
De heer Hoek: dinsdag en vrijdag
Jeroen Eijdhof (Huisarts in opleiding):maandag, dinsdag en donderdag
Heleen Labuschagne (huisarts in opleiding): maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken. Doe dit bij voorkeur in de ochtend, omdat de assistenten in de middag vaak andere werkzaamheden hebben. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst om de tijdsduur van het consult in te schatten. Zij is daartoe opgeleid en doet dat voor de organisatie van het spreekuur.

Indien u klachten heeft die dezelfde dag gezien moet worden, verzoeken wij u om tussen 08:00 uur en 08:45 uur te bellen.

Avondspreekuur, op afspraak

Wekelijks is er een avondspreekuur van 18:00 tot 21:00 uur. Dit avondspreekuur is op woensdagavond. Dit spreekuur wordt door de huisartsen wisselend wekelijks gedaan.

Bloedafname door de assistente

Van maandag tot en met vrijdag kunt u op afspraak tot 10:00 uur bloed laten afnemen door de assistentes. Bij afwezigheid van onze assistentes kunt u terecht bij de prikpost van Gezondheidscentrum Oranje Nassau.

Let op: dit is alleen mogelijk nadat u telefonisch contact met ons heeft opgenomen en een afspraak heeft gemaakt. Verder is het van belang dat u alleen komt, stipt op tijd bent en geen griepachtige verschijnselen heeft, zoals: hoesten, keelpijn, verhoging, koorts, benauwdheid, etc.

Spreekuur doktersassistente

De doktersassistente heeft haar eigen spreekuur. U kunt bij haar terecht voor controles, wondverzorging, zwachtelen, oren uitspuiten, uitstrijkjes, vaccinaties, urine-onderzoek, wratten verwijderen en verwijderen van hechtingen. Hiervoor kunt u een afspraak te maken.

Spreekuur praktijkondersteuner

De praktijkondersteuner is opgeleid om huisartsen te ondersteunen in de zorg voor chronisch zieke mensen en kwetsbare ouderen. De praktijkondersteuner houdt spreekuur o.a. voor mensen met diabetes mellitus, astma/COPD, stoppen met roken en longfunctie-onderzoek. De praktijkondersteuner heeft een eigen spreekuur. Er zijn twee praktijkondersteuners:

Marilijn Heemskerk: dinsdag, woensdag, donderdag
Christa Oorebeek: maandag, woensdag, donderdag

Spreekuur praktijkondersteuner GGZ

De praktijkondersteuner GGZ is opgeleid om de huisarts te ondersteunen bij de behandeling van mensen met stemmingsklachten, een burn-out en beginnende geheugenklachten/dementie. De praktijkondersteuners GGZ hebben een eigen spreekuur op maandag en woensdag. Afspraken voor dit spreekuur worden eerst besproken met de huisarts.

Jiska Maas: maandag
Niels van der Ham: woensdag

Telefonisch spreekuur

U kunt via de assistente een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Het terugbellen zal dan plaatsvinden tussen  10:30 en 13:30 uur.

Huisbezoek

Huisbezoeken voor dezelfde dag moeten worden aangevraagd voor 10:00 uur.

Afmelden van een afspraak

Indien u zich wilt afmelden voor een afspraak kunt u dit telefonisch doorgeven aan de assistente. Afspraken dienen tenminste 24 uur voortijds worden afgemeld.

Niet op spreekuur komen

Wanneer een patiënt regelmatig niet komt op een afspraak mag de praktijk daarvoor een niet verschijnen tarief in rekening brengen. Deze kosten zijn niet in rekening te brengen bij de zorgverzekeraar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button