Stoptober

Stoptober: wordt u de 500.000ste stopper?

Stoptober heeft er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat al 450.000 deelnemers stopten met roken. Dit jaar hopen we dat u, tijdens de 10e editie, de 500.000ste stopper wordt!

Bewezen succesformule

Stoptober is een bewezen succesformule. Met een slagingskans van 70% is het duidelijk dat Stoptober werkt en levens verandert. Als u meedoet, vergroot u uw kans met maar liefst vijf keer om voorgoed te stoppen met roken. Stelt u zich eens voor hoe geweldig het zou zijn om die vrijheid en gezondheid te ervaren en om elke dag vol energie te leven.

Direct inschrijven >>

28 dagen niet roken

Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug. Daarbij zijn vier weken niet roken goed te overzien en wacht u een mooie beloning als u het volhoudt.

Stoptober werkt

Stoptober is samen stoppen. We hebben een actieve online community waar u ervaringen en tips kunt lezen en delen, en met onze gratis app kunt u rekenen op dagelijkse begeleiding en het nodige vermaak. En dat is nog maar het begin…

Tips, adviezen, live events, een magazine, een app, een actieve social community en meer: Stoptober heeft alles en kost u niets.

Call Now Button