Stoppen met roken

Stop met roken!

Kies voor uw gezondheid en stop met roken. Ook al denkt u dat uw lichaam en geest niet zonder kunnen, stoppen met roken zal leiden tot een fitter gevoel, betere conditie en meer energie. Bovendien verbetert uw weerstand, waardoor u minder snel verkouden of ziek zult worden.

Ondersteuning

Er zijn heel veel verschillende manieren waarop u ondersteunt kunt worden in het proces van stoppen met roken. Van ondersteuning door de huisarts tot het gebruik van medicijnen, u kunt alle mogelijkheden met ons bespreken om voor u persoonlijk de beste methode te vinden om te stoppen met roken. U kunt ook alvast kijken welke vorm van ondersteuning het beste bij u past aan de hand van de keuzetabel van Thuisarts.nl.

Stoptober

Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor Stoptober om te stoppen met roken. 28 dagen lang ondersteunen rokers en niet-rokers elkaar in de strijd tegen roken. Uit onderzoek van het AMC in 2017 is gebleken dat 70% van de Stoptober-deelnemers het volhoudt. Bijna de helft is drie maanden later nog steeds gestopt.

Call Now Button