Stoppen met roken

Stop met roken!

Kies voor uw gezondheid en stop met roken. Ook al denkt u dat uw lichaam en geest niet zonder kunnen, stoppen met roken zal leiden tot een fitter gevoel, betere conditie en meer energie. Bovendien verbeterd uw weerstand, waardoor minder snel verkouden of ziek zult worden.

Ondersteuning

Er zijn heel veel verschillende manieren waarop u ondersteunt kunt worden in het proces van stoppen met roken. Van ondersteuning door de huisarts tot het gebruik van medicijnen, u kunt alle mogelijkheden met ons bespreken om voor u persoonlijk de beste methode te vinden om te stoppen met roken. U kunt ook alvast kijken welke vorm van ondersteuning het beste bij u past aan de hand van de keuzetabel van Thuisarts.nl.

Stoptober

Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor Stoptober om te stoppen met roken. 28 dagen lang ondersteunen rokers en niet-rokers elkaar in de strijd tegen roken. Uit onderzoek van het AMC in 2017 is gebleken dat 70% van de Stoptober-deelnemers het volhoudt. Bijna de helft is drie maanden later nog steeds gestopt.

Call Now Button