Stoppen met roken

Stop met roken!

Kies voor uw gezondheid en stop met roken. Ook al denkt u dat uw lichaam en geest niet zonder kunnen, stoppen met roken zal leiden tot een fitter gevoel, betere conditie en meer energie. Bovendien verbeterd uw weerstand, waardoor minder snel verkouden of ziek zult worden.

Lees meer
Inzage medische gegevens

Inzage in uw medische gegevens

Tijdens de coronacrisis kan het gebeuren dat u ons buiten onze openingstijden nodig heeft. Dan komt u bij de huisartsenpost. Of u wordt naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis gestuurd. De artsen op de huisartsenpost en spoedeisende hulp willen u snel kunnen helpen. Het is daarom belangrijk dat zij kunnen kijken naar de medische gegevens die wij van u bijhouden.

Lees meer
Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt

Hulp aan mensen in nood en menselijk lijden voorkomen en verzachten, waar dan ook. Dat is waar het Rode Kruis voor staat. Levens en gezondheid beschermen en respect waarborgen voor ieder mens. Dat is de missie. In het bijzonder wordt gelet op de mensen die het meest kwetsbaar zijn: zij die zonder onze hulp niet overleven of in slechte gezondheid raken.

Lees meer
coronavirus

Update coronavirus

In verband met de corona pandemie hebben alle huisartsen in Lisse de volgende besluiten moeten nemen:

Als u contact zoekt met de huisarts verzoeken wij u te allen tijde te bellen naar de praktijk. Kom niet naar de huisartsenpraktijk tenzij u een afspraak heeft gemaakt.

Lees meer
Bloedafname

Een aantal dagen geen bloedafname

Er zijn dit jaar een aantal dagen waarop wij geen bezetting hebben voor bloedafname. Wij laten u het bij deze graag tijdig weten, zodat u hier rekening mee kunt houden bij het inplannen van een afspraak.

Lees meer
Toestemming

Heeft u al toestemming gegeven?

Om u van betere zorg te voorzien, kunt u ons en uw apotheek toestemming geven om belangrijke informatie over uw gezondheid te delen met andere zorgaanbieders. Inzage in uw medische gegevens vindt alleen plaats als dat nodig is voor uw behandeling.

Lees meer
Call Now Button