Coronavaccin

Alles wat u moet weten over het coronavaccin

De huisartsenpraktijk is gestart met vaccinatie met het AstraZeneca vaccin. In eerste instantie zijn alle mensen met geboortejaar 1957 en 1956, mensen met morbide obesitas (BMI >40) en mensen met het syndroom van Down opgeroepen voor vaccinatie. Een deel van deze groep heeft het eerste vaccin reeds ontvangen. Prikstop en herstart vaccinatie Vanwege de door […]

Read More
Ommetje

Download gratis de Ommetje-app!

De Ommetje-app: een app die aanmoedigt om te gaan wandelen en daarmee de fysieke en mentale gezondheid stimuleert. Wandelen helpt je namelijk om te onthaasten en verbetert je creativiteit. Bovendien houdt het de hersenen gezond! Daarnaast nemen je productiviteit en energieniveau toe na het maken van een Ommetje. De Ommetje-app helpt je daarbij. (meer…)

Read More

Controleer uw kind thuis op hoofdluis

In verband met het coronavirus zijn er nauwelijks luizencontroles op scholen. Het is daarom van belang om uw kinderen thuis goed te controleren op hoofdluis. Dit doet door met een fijntandige kam boven een vel wit papier van de hoofdhuid tot aan de punten door het haar van uw kind te kammen. (meer…)

Read More
Mondkapje verplicht

Update: mondkapjes verplicht

Vorige maand volgden wij het dringende advies tot het dragen van mondkapjes op en vroegen wij onze patiënten een mondkapje te dragen in onze praktijk. Deze strenge aanbeveling is nu echter een verplichting! Vanaf heden dient u dus verplicht een mondkapje of eventueel een spatscherm te dragen wanneer u een bezoek brengt aan onze praktijk. In overleg kan er in de kamer van de huisarts afgesproken worden om hem op dat moment tijdelijk af te doen. (meer…)

Read More
Call Now Button